![Cerveza tostada](/sites/default/files/2018-12/headercerveza-ok_0.jpg)
![Malta tostada](/sites/default/files/2018-12/tostada-ok.jpg)
Per què torrada?
Per a l'elaboració de Turia s'utilitza malta torrada que s'obté amb un procés de torrefacció similar al del café. Aquest ingredient aporta a Turia el color ambre amb reflexos rogencs tan característic i notes que recorden al pa torrat.
![Cerveza refrescante](/sites/default/files/2018-12/refrescante-ok.jpg)
Refrescant
El fet de ser una cervesa torrada no significa que siga una cervesa forta. De la mateixa manera que en torrar una llesca de pa, aquest passa a tindre un sabor diferent però no per això més fort, amb la cervesa passa igual. El toc amarg que aporta el llúpol i les lleugeres notes cítriques i especiades fan de Turia una cervesa fresca.
![Maridaje](/sites/default/files/2018-12/maridaje-ok.jpg)
Maridatge
Turia és una cervesa fresca i amb bona presència en boca on prevalen els records a cereals torrats. La riquesa aromàtica i la lleugeresa la fan ideal per a acompanyar la nostra gastronomia així com qualsevol tipus de tapes i aperitius, sobretot els de sabors intensos.